ملاقات با نخست وزیر هلند آقای مارک روته در جریان کنگره سالانه حزب اتحاد احزاب لیبرال اتحادیه اروپا (آلده پارتی) در آمستردام. طی ملاقات ضمن معرفی خودو فرقه رجوی و نقض شدید حقوق بشر توسط این فرقه در آلبانی تشریح شد.
افشاگری محمد رجوی پسرمسعودرجوی در مورد به گروگان گرفته شدن کار، زندگی و پناهندگیش توسط رجوی درصورت عدم اتهام زدن به جدا شدگان
از قرار اطلاع مسعودرجوی طی یک توطئه فرزندش محمد رجوی را به استخدام یک شرکت در سوئد درآورده بعد از مدتی که از این جریان گذشته مسعودرجوی از طریق شرکتش که در ظاهر خارجی است به محمد فشار آورده اند که یا علیه جداشدگان اطلاعیه بده و محکوم کن و اتهام مزدوری بزن والا اخراج شده و اطلاعاتی به سیستم پناهندگی کشور خواهیم داد که پناهندگیت نیز لغو شود.
چند ماه قبل در سپتامبر 2020 که محمدرجوی انتقاداتی را به پدرش مطرح و نوشته بود دشمن اصلی رژیم است. این قلم با شناخت خود محمد از کودکی که مسئولیت خارج کردنش از ایران و مراقبت از او درعراق با نگارنده بوده و شناخت پدر تبهکارش نوشتم (اینجا) که متاسفانه اشتباه میکند، دشمن اصلی او پدرش است تا رژیم. امروزه برای صدمین بار این تجربه نباید تجربه شود که جهان به یکی از خطرناکترین فرقه های جهان مواجهه است و در راس آن مسعودرجوی.
داود باقروند ارشد
اتهام بدون سند به کسی وارد کردن در حداقل های یک جامعه دمکراتیک و آزاد ممنوع می باشد و حتي بعنوان افتراء قابل پیگیری قضایی است. اما قبل از آن، اگر کسی یا سازمانی دارای حداقل پرنسیب های انسانی باشد، نباید چنین کاری را انجام دهد. یادمان نرود که هدف وسیله را توجیه نمیکند.
من بنا به پرنسیب های شخصی خودم هرگز نمی توانم ( بدون اسناد محكمه پسند ) به کسی تهمت مزدوری رژیم جمهوری اسلامی را بزنم.
اما کسانی هستند که به هر شکل ممکن میخواهند همه را وادار به اینکار کنند. از شما دوستان می پرسم، آیا تحت فشار گذاشتن یک فرد برای اینکه او بیانیه ای را بر ضد منتقدین یک جریان سیاسی امضا کند، کار درستی است؟
آیا شما به این شیوه کار مشروعیت می دهید؟ وقتی این فشار را وارد محیط خانوادگی و کاری شما بکنند، چه عکس العملی نشان خواهید داد؟
مثلا کارفرمای خارجی تان[شرکتی که مسعودرجوی سهامدار اصلی آن است]، بنا به دستورات يك سازمان سياسي[فرقه رجوی]، از شما بخواهد علیه فلان شخص نامه بنویسید و او را متهم به مزدوری کنید.
و اگر با چنین روشی مخالفت کردید شما را تهدید به قطع حقوق و اخراج کند!
مثلا وقتی شما در فیسبوک پُستی می گذارید و نظرات خود را می نویسید، کارفرما بیاید شما را متهم به ” زمینه سازی اقدامات تروریستی” کند.
و هنگامی که سندیکا به این وضعیت اعتراض کرده و شما تا پای شکایت پیش میروید، کارفرما در کمال وقاحت و دریدگی تهدید کند:
براستی بنظر شما، چطور ممکن است یک کارفرمای خارجی به آلت دست یک سازمان سیاسی ایرانی تبدیل شده و خطوط آنها را برای تحت فشار قرار دادن یک عضو سابقشان بکار ببرد؟ کارفرمایی که به صراحت میگوید:
دوستان، هموطنان، از شما می پرسم : اگر شما در اين وضعيت بوديد و به وجدان خود مراجعه ميكرديد، چكار بايد كرد ؟ آیا در برابر چنین تهدیدات و فشارهایی کوتاه آمدن و امضا کردن بیانیه های ننگین و نادرست، انسانیت هر کس را زیر علامت سئوال نمی برد؟ آیا نباید با تمام وجود و به هر بهایی روی اصول و پرنسیب هایمان ایستادگی کنیم؟ و در این راستا مسلما تمامی فشارها را به جان بخریم. برای من این معنی وجدان و انسانیت است.
البته هر كس خودش قاضي شود و نظرش را بيان كند.
محمد رجوی
متن های داخل کروشه[ ] از ماست